FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası için geri sayım başladı. 22 Ağustos-7 Eylül 2025 tarihlerinde Tayland'da düzenlenecek dev organizasyonda ülkemizi temsil edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın merakla beklenen kadrosu nihayet açıklandı. Başantrenörümüzün liderliğinde, genç yetenekler ve tecrübeli isimlerden oluşan dinamik bir kadro, şampiyonluk kupasını Türkiye'ye getirmek için ter dökecek.
Pasörlerden Liberolara: Şampiyona Kadrosu Belli Oldu
Filenin Sultanları'nın, E Grubu'nda İspanya, Bulgaristan ve Kanada gibi güçlü rakiplerle mücadele edeceği turnuvadaki kadrosu şu şekilde:
-
Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin
-
Pasör Çaprazı: Melissa Vargas
-
Smaçörler: Hande Baladın, Ebrar Karakurt, Derya Cebecioğlu, Yaprak Erkek, İlkin Aydın
-
Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Sinead Jack-Kısal
-
Liberolar: Gizem Örge, Eylül Akarçeşme Yatgın
Bu güçlü kadro, turnuva boyunca sahada sergileyeceği performansla milyonların kalbini bir kez daha fethedecek gibi görünüyor. Şimdiden bütün Filenin Sultanları'na başarılar diliyoruz!




