Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve 11 ili etkileyen depremler sonrası bölge halkına yardımlarını sürdüren Fenerbahçe Spor Kulübü ile Koç Topluluğu, Ramazan ayının kardeşlik ve dayanışma duygusunu yansıtan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş’ta Trafik Kazası: İki Yaralı! Kahramanmaraş’ta Trafik Kazası: İki Yaralı!

Fenerbahçe ve Koç Topluluğu iş birliğiyle düzenlenen yardım kampanyasında, Kahramanmaraş Umut Kent’teki vatandaşlara Ramazan kolileri dağıtıldı.

Koç Topluluğu tarafından kurulan 2.475 konteynerden oluşan yaşam alanı, Türkiye’nin en büyük konteyner kentlerinden biri olarak, depremzedelere sıcak bir yuva sunarken, Ramazan ayında da yardımlarla desteklenmeye devam ediyor.

Fenerbahçe Mahallesi Konteyner Kentinde de gıda yardımları yapıldı. Kahramanmaraş Fenerbahçeliler Derneği üyeleri de bu organizasyona katılarak desteğini esirgemedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Koç Topluluğu’nun gerçekleştirdiği bu anlamlı dayanışma, depremzedelere yalnız olmadıklarını bir kez daha hatırlatırken, Ramazan’ın paylaşma ve yardımlaşma ruhunu en içten şekilde ortaya koydu.

Muhabir: Sefa BAŞER