Günümüz ebeveynleri, bebeklerinin güvenliği için doğduğu ilk andan itibaren birtakım önlemler almaya başlıyor. Onun her anında yanında olmak, olamasa da iletişimde kalmak için gerekli tüm teknolojik araç gereçleri edinmek, anne ve babaların en büyük öncelikleri arasında. Her zaman olduğu gibi yaz tatilinde de bebeğinin her anını takip etmek isteyen ebeveynlerin yardımına, bebek elektroniği alanında dünyanın önde gelen markalarından Weewell’in WMA420 Dijital Bebek Telsizi koşuyor. WMA420 bebek telsizi, sahip olduğu dijital kablosuz teknoloji ile bebek ve ebeveyn arasındaki mükemmel berraklıktaki iletişimin sağlanmasında tercih ediliyor.

Bebekli tatili daha kolay ve konforlu hale getirmek isteyen anne babalar, yola çıkarken bebeği için gerekli tüm gereçleri yanında bulundurmaya özen gösteriyor. Weewell’in WMA420 Dijital Bebek Telsizi, bebek ve ebeveynler arasındaki bağın ayrılmaz bir parçası olarak bu yolculukta onlara eşlik ediyor. Bebek telsizleri, ebeveyn ve bebek arasındaki mesafeyi ortadan kaldırırken aynı zamanda iletişim kurmak için anne ve babaların sıklıkla yararlandığı bir cihaz haline geliyor. Dijital telsizler sayesinde, bebeğini uyutan anne telsizi yanına alarak gönül rahatlığıyla kendine vakit ayırabiliyor ve bebeğini sık sık kontrol etmek zorunda kalmayarak zamandan tasarruf ediyor. Yaz tatilinde de ebeveynlerin yanından ayırmayacağı WMA420’nin 300 metre geniş çekim mesafesi sayesinde ebeveynlerin aklı bebeklerinde kalmıyor.

WMA420’nin, kalabalık tatil mekanlarında başka telsizlerle karışmasını veya elektronik cihazlardan etkilenmesini önleyen dijital DECT teknolojisi, yüksek güvenlik sağlamasının yanı sıra parazitleri ve hat karışmalarını ortadan kaldırarak ebeveynlere mükemmel ses kalitesi sunuyor. Kanal sayısında bağımsız bir şekilde otomatik olarak en uygun kanalı seçen dijital telsiz, sesin karışmasına, eko yapmasına ya da cızırtı oluşturmasına izin vermiyor.

Weewell Dijital Bebek Telsizi ile Tatilde de İçiniz Rahat

Siz yazlığınızın bahçesinde ya da otel odanızın önündeyken, aklınız uyuyan bebeğinizde kalmasın diye Weewell WMA420 Dijital Bebek Telsizi yardımınıza koşuyor. Weewell WMA420, karşılıklı konuşma özelliği sayesinde ebeveyn ünitesinde bulunan konuşma butonu aracılığıyla sesi bebeğe iletebiliyor. En doğal haliyle iletilen ses, bebeğe yalnız olmadığı hissini veriyor. WMA420’nin içindeki sakinleştirici ninniler bu yaz sıcaklarında bebeği rahatlatarak daha rahat uykuya dalmasına yardımcı oluyor. Telsizin gece ışığı özelliği, herhangi bir ilave aydınlatmaya ihtiyaç duymadan odayı bebeğin huzurlu hissedeceği loş bir ortam haline getiriyor.

Weewell Dijital Bebek Telsizi’nin sahip olduğu bir diğer özellik olan ortam sıcaklık sensörü ve alarm, yaz aylarında da oda sıcaklığının belirli bir seviyede sabit kalmasına yardımcı oluyor. Bebeklerin ortamdaki değişkenlerden yetişkinlere göre daha fazla etkilenmesi nedeniyle sıcaklık kontrolünün rahatça sağlanabilmesi için eklenen bu özellik, sıcaklığın belirli bir aralık dışında kalması durumunda ikaz veriyor. Weewell WMA420 Dijital Bebek Telsizi, bebeğin güvenilir uyku arkadaşı olarak tatil yerlerinde de ebeveynlerin yardımına koşuyor ve bebekli tatili kolaylaştırıyor.

Weewell, geniş ürün yelpazesi ve yüksek kaliteli ürünleri sayesinde bebek elektroniği alanında Türkiye’nin pazar lideri markasıdır. Dünyanın önde gelen, Avrupa’nın ise en popüler markaları arasında yer almaktadır. Bebek İzleme Cihazları, Oda Nemlendiricileri, Bebek Telsizleri, Ateş Ölçerler, Beslenme Ürünleri, Emzirme Ürünleri, Gelişim Ürünleri ve Aksesuarlar olmak üzere 7 farklı kategoride hassasiyetle geliştirilen ürünler nitelikli Alman mühendislik anlayışını yansıtmakta ve kuruluşun dünya çapındaki başarısının temelini oluşturmaktadır. Daima yüksek standartlı ve kaliteli malzeme kullanımı ile bilimsel üretim uygulamalarına ağırlık veren Weewell, bebek elektroniği alanındaki bilgi ve deneyimini annelerin hayatlarını kolaylaştırmak için kullanmaktadır. Son derece kaliteli ve fonksiyonel olan Weewell ürünleri zamanla tamamen yerli sermaye ile üretilmeye başlanıp; hekimler, hemşireler ve annelerle yapılan iş birliği sonucunda geliştirilmiştir. Ayrıca her bir ürün anneler tarafından da test edilmiştir. Satış sonrası 7/24 verilen güçlü teknik destek hizmeti %95 müşteri memnuniyeti oranına sahiptir. Weewell, yenilikçi, rengarenk ve stil dolu bebek elektroniği ürünlerini ABD’de ve Asya Pasifik Ülkeleri’nde lanse etmeye hazırlanmaktadır.