İnce Dokunuşlar Hayatta çok önemlidir. 
Hayatta var oluşumuzun sebeplerinden bir tanesi olan Çanakkale Zaferine gönülden bağlı olan Londra merkezli Avrupa Engelliler Dernekleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Kavak inceliğin en önemlisini göstermiştir.
Kahramanmaraşlı İşadamı ve aynı zamanda Avrupa Engelliler Dernekleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Kavak, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümünde, Brookwood’daki Hava Şehitliği başta olmak üzere,  Avustralya,  Avusturya,  Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Filistin, Güney Kore, Hindistan, Irak, İngiltere, İran, İsrail, İtalya, Japonya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Letonya, Libya, Lübnan, Macaristan, Malta, Mısır, Myanmar, Yemen ve Polonya’daki ülkelerdeki şehitliklerine kırmızı gül ile karanfil bırakma etkinliğini organize etmesi ile ince düşüncelerle farkını göstermiştir. 
Bizler Kahramanmaraşlı bir Kardeşimizin bu gibi tutumu le gurur duyuyoruz. 
Keşke Her Kahramanmaraşlı gittiği alanlarda gittiği Ülke ve Şehirlerde fark yaratabilse…
26 Ülkede Şehitliklere Çiçek Koyma organizasyonu yapan İş Adamı Avrupa Engelliler Dernekleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Kavak, “Toplamda 26 ülkedeki şehitliklerimizi gururla yad ettiğimiz Çanakkale Zaferi’nde de unutmadık unutmayacağız Unutturmayacağız.  Türk milletinin küllerinden doğarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuyla sonuçlanan emsalsiz ve tarihi mücadelesinin başlangıcıdır. Kanlarını, canlarını bizlere özgür bir vatan bırakmak için feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum! Biz de bu kutsal güne özel bir ziyaret gerçekleştirip şehitliklerimize güller ve karanfiller bıraktık” diyerek ince düşüncelerle kalbimize ince geçiş yaptı. Kendisini tebrik ediyoruz.
Yurtdışı konsolosluklarda resmi olarak kutlanılan böylesi zaferin Bir STK olarak hatırlanmasının da millete karşı bir yükümlülük olduğunu ifade eden Sadullah Kavak, Tüm şehitleri rahmetle andığını ifade ederek çağrıda bulunması gönülleri fetih etmesine yetti. 
Deva Partisi Kurucu üyelerinden biri olan Genç iş adamını kutluyor başarılarının devamını diler, ince düşünceleri için kendisine minnettar olduğumuzu bildiririz.
Kalın Sağlıcakla…