Kahramanmaraş'ta 1 Kasım'da sosyal medya yasağı başlıyor!
Kahramanmaraş'ta 1 Kasım'da sosyal medya yasağı başlıyor!
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş’ta Onikişubat ilçesinin geleceğine yönelik yatırımlar ve belediye çalışmaları gündeme geldi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Onikişubat İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak ilçede sürdürülen projeler ve planlanan hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Görgel Kahramanmaraş’ı Daha Yaşanabilir Hale Getireceğiz (6)Toplantıya AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Burak Gül, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Safa Kekeç, AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Onur Gürbüz, teşkilat mensupları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Görgel Kahramanmaraş’ı Daha Yaşanabilir Hale Getireceğiz (5)Onikişubat’ın Yatırım Gündemi Masaya Yatırıldı

Toplantıda ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamlı şekilde ele alındı. Altyapı ve üstyapı projelerinin yanı sıra ulaşım, sosyal donatılar, kültür ve spor yatırımları da görüşülen başlıklar arasında yer aldı.

Başkan Görgel Kahramanmaraş’ı Daha Yaşanabilir Hale Getireceğiz (4)Başkan Fırat Görgel, Onikişubat'ta devam eden yatırımların son durumuna ilişkin bilgi verirken tamamlanma aşamasındaki projeler ve yeni dönem hedefleri hakkında da değerlendirmeler yaptı.

Başkan Görgel Kahramanmaraş’ı Daha Yaşanabilir Hale Getireceğiz (3)İlçenin artan nüfusu ve kentleşme sürecine dikkat çekilen toplantıda, özellikle ulaşım ve altyapı projelerinin uzun vadeli ihtiyaçlar dikkate alınarak planlandığı belirtildi.

Başkan Görgel Kahramanmaraş’ı Daha Yaşanabilir Hale Getireceğiz (1)Başkan Görgel: Kahramanmaraş’ı Daha Yaşanabilir Hale Getireceğiz

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, yürütülen çalışmaların yalnızca mevcut ihtiyaçlara değil, şehrin geleceğine de yönelik olduğunu ifade etti.

Altyapıdan yol çalışmalarına, sosyal alanlardan kültür ve spor projelerine kadar birçok alanda yatırımların sürdüğünü belirten Görgel, kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Görgel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Attığımız her adım, ilçemizin bugünkü ihtiyaçlarını karşılarken geleceğe daha sağlam bir şehir bırakma hedefimize de hizmet ediyor. Devam eden yatırımlarımızda kayda değer ilerleme sağladık. Altyapı ve yol çalışmalarından sosyal donatılara, kültür ve spor projeleri başta olmak üzere pek çok alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Başkan Görgel Kahramanmaraş’ı Daha Yaşanabilir Hale Getireceğiz (2)Onikişubat’ın büyüyen nüfusunu ve yoğun kent yaşamını dikkate alarak ulaşım ile altyapı projelerimizi uzun vadeli bir bakışla planlıyoruz. Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kurumlarımız ve paydaşlarımızla ortak hedefler doğrultusunda yürümek bize güç katıyor. Kahramanmaraş’ı daha modern, güçlü ve yaşanabilir bir şehir haline getirme kararlılığımızla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Kaynak: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi