Zonguldak’ın Devrek ilçesinde meydana gelen trafik kazası, genç bir hayatın son bulmasına neden oldu. 19 yaşındaki Aysu Öksüz, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada kamyonun çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay, İsmetpaşa Mahallesi Yeni Terminal Kavşağı’nda gerçekleşti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Öksüz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya ilişkin detaylar ve ölüm nedeni kamuoyunda merak konusu oldu.
AYSU ÖKSÜZ NEDEN ÖLDÜ ÖLÜM NEDENİ NEDİR
Aysu Öksüz’ün ölüm nedeni trafik kazasına bağlı ağır yaralanma olarak açıklandı. Edinilen bilgilere göre genç kız, yaya geçidine yakın bir noktada yolun karşısına geçmek isterken kamyonun çarpması sonucu ciddi şekilde yaralandı.
Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Öksüz, ambulansla Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ölümün, kazaya bağlı oluşan ağır travmalar nedeniyle gerçekleştiği değerlendiriliyor.
AYSU ÖKSÜZ KİMDİR
Aysu Öksüz, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yaşayan 19 yaşında genç bir kadındı. Hayatının baharında yaşamını yitiren Öksüz’ün vefatı, ailesi ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu.
Genç yaşta hayatını kaybetmesi, olayın etkisini daha da artırdı. Yakın çevresi tarafından sevilen biri olduğu ifade edilen Öksüz’ün ani kaybı, ilçe halkını derinden sarstı. Hayatına dair detaylı bilgiler ise henüz kamuoyuna yansımadı.
KAZA NASIL MEYDANA GELDİ
Kaza, Devrek ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Yeni Terminal Kavşağı’nda meydana geldi. Nevzat Y. idaresindeki kamyon, yaya geçidine birkaç metre mesafede yolun karşısına geçmeye çalışan Aysu Öksüz’e çarptı.
Olay anı çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kazanın ani şekilde gerçekleştiği öğrenildi. Bu kayıtların soruşturma sürecinde önemli delil olarak değerlendirileceği belirtiliyor. Kazanın yaşandığı noktanın yaya geçidine yakın olması ise dikkat çekti.
SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Kazanın ardından kamyon sürücüsü Nevzat Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Sürücünün ifadesi alınırken, kazanın oluş şekli detaylı şekilde inceleniyor.
Polis ekipleri, hem güvenlik kamerası görüntülerini hem de tanık ifadelerini değerlendiriyor. Kazada ihmal olup olmadığı ve kusur oranı yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak. Soruşturmanın ilerleyen günlerde yeni gelişmelerle devam etmesi bekleniyor.





