21 ilde DEAŞ operasyonu: 70 gözaltı
21 ilde DEAŞ operasyonu: 70 gözaltı
İçeriği Görüntüle
SERİK’TE KORKUTAN KAZA
Antalya’nın Serik ilçesi Kökez Mahallesi 5109 Sokak'ta sabah saat 06.00 sıralarında tarım işçilerini taşıyan iki minibüs çarpıştı. Suriye uyruklu Abut A. idaresindeki 27 AHF 686 plakalı servis aracı ile Mustafa D. yönetimindeki 63 AJP 310 plakalı tarım işçisi taşıyan minibüsün çarpışmasıyla bölgede can pazarı yaşandı. Çarpışmanın şiddetiyle Mustafa D. yönetimindeki minibüs savrularak yol kenarındaki tek katlı bir evin duvarına çarparak durabildi.
5 KADIN İŞÇİ YARALANDI
Kaza sonucu her iki araçta bulunan ve Suriye uyruklu oldukları öğrenilen 5 kadın tarım işçisi yaralandı. Kazayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Serik Devlet Hastanesi ve bölgedeki özel bir hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Antalya’da Tarım Işçilerini Taşıyan Minibüsler Çarpıştı 5 Yaralı (3)
SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI
Kazanın ardından 27 AHF 686 plakalı minibüsün sürücüsü Abut A., aracını olay yerinde bırakarak hızla uzaklaştı. Polis ekipleri, kazanın ardından kaçan sürücünün yakalanması için ilçede geniş çaplı çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, trafik ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.
Kazanın meydana geldiği Kökez Mahallesi sakinleri, sabah saatlerinde tarım işçilerini taşıyan araçların yoğun bir trafik oluşturduğunu ve benzer tehlikelerin yaşanabileceğini belirterek yetkililerden önlem alınmasını istedi.

Kaynak: İHA