Ekrem İmamoğlu Davası Ne Zamana Ertelendi? Duruşma Tarihi Belli Oldu
Ekrem İmamoğlu Davası Ne Zamana Ertelendi? Duruşma Tarihi Belli Oldu
İçeriği Görüntüle
12 ARALIK 2025 SON DEPREMLER LİSTESİ: BUGÜN HANGİ BÖLGELERDE DEPREM OLDU?
12 Aralık 2025 itibariyle Türkiye'deki son depremler, vatandaşların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Son günlerde 4 ve üzeri büyüklükteki depremler, özellikle Balıkesir, Tunceli ve Antalya gibi illerde kaydedildi. 29 Kasım’daki Balıkesir Sındırgı'daki 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından, bugün de farklı büyüklükteki sarsıntılar halk arasında endişeye yol açtı.
İşte 12 Aralık 2025’te meydana gelen son depremler:
  • 11.10 – Pertek (Tunceli) – 1.3
  • 11.04 – Sivrice (Elazığ) – 0.7
  • 10.58 – Sındırgı (Balıkesir) – 1.8
  • 10.38 – Sivrice (Elazığ) – 2.0
  • 10.29 – Sındırgı (Balıkesir) – 0.8
  • 10.21 – Sındırgı (Balıkesir) – 0.9
  • 10.06 – Sındırgı (Balıkesir) – 1.2
  • 10.00 – Akhisar (Manisa) – 1.4
  • 09.52 – Sındırgı (Balıkesir) – 1.8
  • 09.37 – Refahiye (Erzincan) – 1.1
Son günlerde meydana gelen depremler, özellikle Balıkesir Sındırgı bölgesinde sıklaşmış durumda. Sabah saatlerinden itibaren, bölgede farklı büyüklüklerdeki sarsıntılar art arda kaydedildi. Sındırgı'daki 1.0 ile 2.4 arasında değişen depremler, vatandaşların tedirgin olmasına neden oldu.
ANTALYA’DA DA DEPREM YAŞANDI
Bugün sabah saatlerinde Antalya Serik ilçesinde 2.3 büyüklüğünde bir deprem de meydana geldi. Depremler sonrasında, özellikle büyük şehirlerde "Son depremler" aramaları yoğunlaştı. AFAD verilerine göre, deprem sonrası herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı açıklandı.
AFŞİN, HEKİMHAN VE GÖKSUN BÖLGELERİNDE DE DEPREM OLMUŞTU
Diğer yandan, Kahramanmaraş Afşin ilçesinde 2.2 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Malatya Hekimhan’da ise 2.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Ayrıca, Kahramanmaraş Göksun'da da 1.9 büyüklüğünde bir sarsıntı yaşandı.
SON DEPREMLERİN TAKİBİ DEVAM EDİYOR
Depremlerin sıklıkla yaşandığı bölgelerde, uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda halkın dikkatli olması gerektiği belirtiliyor. Depremlerin artış gösterdiği bölgelerde, olası büyük sarsıntılara karşı hazırlıklı olunması gerektiği vurgulanıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, Türkiye'deki tüm deprem hareketliliğini yakından takip ediyor.
Vatandaşlar, meydana gelen son depremleri öğrenmek için "son depremler" aramasını yoğun bir şekilde yapmaya devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ