İstanbul'un Üsküdar ilçesinde seyir halindeki bir İETT otobüsünde yaşanan gerginlik, kısa sürede paniğe dönüştü. İddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenle yolcularla tartışmaya başlayan bir kadın, daha sonra otobüse saldırdı. Yaşananlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Tartışma kısa sürede büyüdü
Olay, Üsküdar'a bağlı Kuzguncuk sahil yolunda sefer yapan bir İETT otobüsünde meydana geldi. İddiaya göre otobüste bulunan bir kadın, henüz bilinmeyen bir sebeple yolcularla sözlü tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada kadın, otobüsteki yolculara hakaret ve küfür ettiği iddiasıyla çevredekilerin tepkisini çekti.
Kapının önünde bekleyip araca saldırdığı öne sürüldü
İddiaya göre durakta duran otobüsün kapısının önüne geçen kadın, kapının kapanmasına engel olmaya çalıştı. Yolcuların üzerine yürüdüğü ve zaman zaman otobüse vurduğu öne sürülen kadın, çevrede bulunan vatandaşların müdahalesine rağmen sakinleşmedi. Olay sırasında otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşarken, bazı vatandaşlar yaşananları cep telefonu kameralarıyla kayda aldı.
Görüntüler sosyal medyada gündem oldu
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından izlenirken, olay geniş yankı uyandırdı. Görüntülerde çevredeki vatandaşların kadını sakinleştirmeye çalıştığı, ancak uzun süre başarılı olamadığı görüldü.
Olayla ilgili resmi makamlardan henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmazken, görüntüler sosyal medyada tartışma konusu oldu.


