Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Aralık Kültür Sanat Sezonu kapsamında Andırın Şehit Tacettin Çeribaş Anadolu Lisesi’nde yazar Mustafa Köneçoğlu ile özel bir söyleşi programı düzenledi. Etkinlik, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

YKS Ek Tercihler Ne Zaman, Boş Kontenjanlar Belli Oldu Mu? 2026 ÖSYM Üniversite Ek Tercih Tarihleri Belli Oldu Mu?
YKS Ek Tercihler Ne Zaman, Boş Kontenjanlar Belli Oldu Mu? 2026 ÖSYM Üniversite Ek Tercih Tarihleri Belli Oldu Mu?
İçeriği Görüntüle

Yazar Mustafa Köneçoğlu Andırın’da Öğrencilerle Buluştu (1)Kahramanmaraş: Edebiyatın Kalbi

Yazar Köneçoğlu, gençlerle bir araya geldiği söyleşide, edebiyatın bir şehir için sadece sanat değil, aynı zamanda kimlik ve hafıza unsuru olduğunu vurguladı. Kahramanmaraş’ın Türkiye’de UNESCO tarafından “Edebiyat Şehri” unvanını almasının önemine değinen Köneçoğlu, şehrin edebiyat geleneğinin ülke genelinde özel bir yeri olduğunu ifade etti.

Mevlâna İdris Kültür Sanat Sezonu Aralık Boyunca Devam Edecek

Büyükşehir Belediyesi, Mevlâna İdris Kültür Sanat Sezonu çerçevesinde tiyatro gösterilerinden söyleşilere, okur-yazar buluşmalarından atölyelere ve çocuklara yönelik etkinliklere kadar Aralık ayı boyunca farklı yaş gruplarına hitap eden programlar düzenliyor.

Muhabir: YASEMİN ÇOLAK