Kahramanmaraş’ta Bugün gazetesi ekibi tarafından gerçekleştirilen sokak röportajında vatandaşa farklı siyasetçi isimleri tek tek sayılarak en sevdiği isim soruldu. Röportaj sırasında gazeteci tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Ümit Özdağ, Hakan Fidan, Fatih Erbakan, Meral Akşener, Ali Babacan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan ve Süleyman Soylu gibi birçok siyasi ismin adı sıralandı. Mikrofon uzatılan vatandaş ise her isim karşısında tercihinin değişmediğini belirterek aynı ismi söyledi. Röportaj kısa sürede sosyal medyada dikkat çeken içeriklerden biri oldu.
SİYASETÇİ İSİMLERİ TEK TEK SAYILDI
Kahramanmaraş’ta Bugün gazetesi ekibi tarafından yapılan röportajda vatandaşlara farklı siyasetçilerin isimleri tek tek yöneltildi. Röportaj sırasında gazeteci, Türkiye siyasetinde öne çıkan birçok ismi sırayla sayarak vatandaşa tercihinin değişip değişmediğini sordu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Ümit Özdağ, Hakan Fidan, Fatih Erbakan ve Meral Akşener gibi isimlerin sorulması üzerine vatandaş her seferinde aynı cevabı verdi.
VATANDAŞ TERCİHİNİ DEĞİŞTİRMEDİ
Röportaja katılan vatandaş, kendisine yöneltilen farklı siyasetçi isimlerine rağmen tercihini değiştirmediğini ifade etti. Vatandaş her isim karşısında tercihinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti. Röportaj boyunca vatandaşın verdiği bu cevap dikkat çekti.
SOKAK RÖPORTAJI SOSYAL MEDYADA İLGİ GÖRDÜ
Kahramanmaraş’ta Bugün gazetesi ekibi tarafından gerçekleştirilen röportaj kısa sürede sosyal medyada da ilgi gördü. Sokak röportajları vatandaşların düşüncelerini doğrudan yansıttığı için sıkça izlenen içerikler arasında yer alıyor. Bu röportajda da vatandaşa farklı siyasi liderlerin isimleri tek tek sayılarak en sevdiği siyasetçi soruldu.
Muhabir: Atilla ŞAKACI