Onikişubat Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş Temsilciliği, şehirdeki aileleri ve çocukları bir araya getiren özel bir etkinliğe imza atıyor. 21 Temmuz 2025 Pazartesi günü EXPO Alanı'nda düzenlenecek 'Büyük Aile Pikniği', katılımcılara eğlence dolu bir gün vadediyor. Etkinliğin en büyük sürprizi ise çocuklar için sahne alacak olan Rafadan Tayfa ekibi.

Rafadan Tayfa, Kahramanmaraşlı Çocuklarla Buluşuyor Büyük Aile Pikniğine DavetPiknikte Hem Eğlence Hem Birliktelik

'Büyük Aile Pikniği' sloganıyla yola çıkan organizasyon, saat 10.00'da başlayarak gün boyu sürecek. Etkinlik, ailelerin bir arada vakit geçirmesi ve yeni bağlar kurması için harika bir fırsat sunuyor. Onikişubat Belediyesi ve TÜGVA iş birliğiyle hazırlanan piknik, TÜGVA'nın 'Ortaokul Yaz Okulu' öğrencilerinin de katılımıyla daha da şenlenecek.

Pikniğin merkezinde, özellikle çocukların heyecanla beklediği Rafadan Tayfa gösterisi yer alıyor. Sevilen karakterler, enerjik şarkıları ve eğlenceli performanslarıyla miniklere unutulmaz anlar yaşatacak. Rafadan Tayfa'nın yanı sıra, gün boyunca devam edecek çeşitli etkinlikler ve oyunlar da katılımcıları bekliyor olacak.

Kahramanmaraş’ta 10 Katlı İş Merkezi Yıkıldı
Kahramanmaraş’ta 10 Katlı İş Merkezi Yıkıldı
İçeriği Görüntüle

Toplumsal Bağları Güçlendirme Hedefi

Bu tür etkinlikler, sadece eğlence sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda toplumun birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiriyor. Ailelerin bir araya gelerek samimi bir ortamda vakit geçirmesi, komşuluk ilişkilerini canlandırıyor ve kentte ortak bir buluşma kültürü oluşturuyor.

Onikişubat Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklere verdiği önemle, Kahramanmaraş halkını kültürel ve sosyal projelerle buluşturmaya devam ediyor. Bu piknik de, bu misyonun önemli bir parçası olarak tüm Kahramanmaraş halkını EXPO alanına davet ediyor.

Muhabir: Mücahit KIR