Aydınlı Miniklerden Kahramanmaraş Elbistan’a Gönül Köprüsü
Aydınlı Miniklerden Kahramanmaraş Elbistan’a Gönül Köprüsü
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyarete Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mahmut Sert, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit ve İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur da katıldı.

Protokol Kahramanmaraş’ta Öğretmenlerle Bir Araya Geldi, Hediyeler Dağıtıldı (3)Okul girişinde öğrenciler ve öğretmenler tarafından coşkuyla karşılanan protokol üyelerine çiçek takdim edildi. Daha sonra öğretmenler odasında gerçekleşen samimi sohbetin ardından, günün en duygusal anı 24 Kasım doğumlu İngilizce Öğretmeni Esra Şerbetçi için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlaması oldu. Öğretmen için pasta kesildi ve hediyeler takdim edildi.

Protokol Kahramanmaraş’ta Öğretmenlerle Bir Araya Geldi, Hediyeler Dağıtıldı (2)Ziyaret kapsamında tüm öğretmenlere özel olarak hazırlanan “Bakır Sunum Tabağı” hediyeleri Vali Ünlüer ve protokol üyeleri tarafından dağıtıldı. Program, okul giriş merdivenlerinde çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kahramanmaraş’taki bu anlamlı etkinlik, öğretmenler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı ve 24 Kasım coşkusunu pekiştirdi.

Muhabir: MÜCAHİT KIR