Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Çukurhisar Mahallesi'nde yer alan 9.225 m²’lik büyükbaş besi çiftliği, icra yoluyla satışa çıkarılıyor. 2024/14424 esas sayılı dosya kapsamında satış işlemi başlatılan taşınmaz, hem tarım arazisi hem de üzerindeki yapılarla birlikte 17.304.656 TL kıymetle açık artırmaya sunulacak.

Satış ilanına göre, taşınmaz tam hisseli, sulak nitelikte tarım arazisi olup etrafı briket duvarla çevrili ve sınırları belirgin. Parsel üzerinde çiftlik amaçlı kullanılan ev, depo, ahır ve gübre çukuru gibi yapılar bulunuyor.

BESİ ÇİFTLİĞİ, SULU TARLA VE KONUT BİR ARADA

İcra satış ilanına göre, parselin içerisinde;

  • 1162 m² besihane

  • 1018 m² depo

  • 178 m² gübre çukuru

  • 150 m² idari bina ve bekçi evi (Z+1 katlı)

olmak üzere toplam 2.508 m² kapalı yapı alanı yer alıyor. Yapıların tamamının betonarme taşıyıcı sisteme sahip olduğu, kullanımda oldukları ve yapı belgelerinin Onikişubat Belediyesi'nde kayıtlı olduğu belirtildi.

Parselin zemin yapısı killi-tınlı ve tarıma elverişli. Aynı zamanda su kuyusu bulunan taşınmaz, bu özelliğiyle sulu tarım arazisi statüsünde değerlendiriliyor.

ULAŞIM YOK, BELEDİYE HİZMETLERİ TAM

Taşınmaz, belediye hizmetlerinden tam olarak yararlanan bir bölgede yer alsa da toplu taşıma olanaklarına uzak, sosyal donatı alanlarına erişimi kısıtlı bir konumda. Ancak tarımsal faaliyetler açısından tercih edilen bir bölgede bulunması, alıcılara hem hayvancılık hem de üretim için avantaj sağlıyor.

SATIŞ DETAYLARI

  • Muhammen Bedel: 17.304.656 TL

  • Yüzölçümü: 9.225,37 m²

  • KDV Oranı: %20

  • İmar Durumu: Yok

  • Adres: Bektaşlı Sokak No:18, Çukurhisar Mah., Onikişubat / KAHRAMANMARAŞ

Açık Artırma Tarihleri:

Satışa ve taşınmaza ilişkin tüm detaylara, esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/14424 ESAS numarasıyla erişim sağlanabiliyor.

Bu içerik yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Haber, ilan ve bilgiler bilgilendirme amacıyla sunulmuş olup, herhangi bir yatırım yönlendirmesi içermez. Karar alma süreçlerinde yetkili mercilere ve uzman danışmanlara başvurulması tavsiye edilir.

Muhabir: SEFA BAŞER