Şampiyonlar Ligi’nde Kritik Zafer: Zeren Spor 3-0 Kazandı
Şampiyonlar Ligi’nde Kritik Zafer: Zeren Spor 3-0 Kazandı
İçeriği Görüntüle

Mega Saray Otel’de konaklayan kırmızı-beyazlı ekip, günde çift antrenman yaparak sezona hazırlanıyor.
Bu yıl kadrosuna 18 yeni transfer katan Onikişubat, uyum sürecini hızla atlatmayı hedefliyor. Teknik Direktör Sedat Toptaş, kampın ikinci gününde yaptığı açıklamada takımdaki havadan memnun olduğunu söyledi.
Onikişubat Spor Kulübü Kayseri Erciyes’te Şampiyonluk İçin Hazırlanıyor (2)“Kamp güzel geçiyor. Bugün ikinci günümüz ve dördüncü antrenmanımızı yapıyoruz. Buranın şehrimize göre rakım farkı var, oyuncularımız yeni yeni alışıyor. Takımımızda yaklaşık 18 yeni transfer var. Elbette biraz zamana ihtiyacımız olacak ama oyuncularımız tecrübeli. Birçok farklı takımda birlikte oynamışlar, birbirlerini tanıyorlar. Şu ana kadar adaptasyonla ilgili bir sorunumuz yok.”
Hazırlık maçlarının adaptasyon sürecindeki rolüne dikkat çeken Toptaş, özellikle genç oyuncuların kendilerini kanıtlama fırsatı bulacaklarını belirtti:
“Adaptasyonu bolca maç oynayarak tamamlamayı planlıyoruz. Özellikle genç oyuncularımız için bu kamp büyük bir fırsat. Onların da sadece kontenjan oyuncusu değil, ilk 11’de oynayacak seviyeye gelmelerini istiyoruz. Biz her zaman formayı hak edene veririz.”

Muhabir: Sefa Başer