Kahramanmaraş’ta 26 yıllık aranın ardından yeniden düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuar Güreşleri, KAFUM’da başladı. Kentte büyük heyecan oluşturan organizasyon, bugün saat 10.00 itibarıyla başladı. Güreşseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte pehlivanlar, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ediyor.
26 yıl sonra yeniden düzenleniyor
Kahramanmaraş’ın geleneksel spor organizasyonları arasında önemli bir yere sahip olan Ağustos Fuar Güreşleri, 26 yıllık aranın ardından bu yıl yeniden gerçekleştiriliyor. Uzun bir aradan sonra yeniden düzenlenen güreşler, hem sporcuları hem de vatandaşları KAFUM’da buluşturdu.
Ödül törenine Başkan Fırat Görgel katılacak
Geleneksel Ağustos Fuar Güreşleri kapsamında gün boyunca çeşitli karşılaşmalar gerçekleştirilecek. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in saat 17.30’da alana gelerek ödül törenine katılması bekleniyor. Güreşlerde dereceye giren sporcular, düzenlenecek ödül töreninde ödüllerini alacak.
Saat 10.00’da başlayan organizasyonda güreşçiler, rakiplerine karşı üstünlük sağlamak için mücadele ediyor. Kahramanmaraşlı vatandaşların da ilgi gösterdiği etkinlikte geleneksel güreş atmosferi yeniden yaşanıyor.
Yer: KAFUM
Tarih: 22 Ağustos Cumartesi
Başlangıç: 10.00
Ödül töreni: 17.30
Kahramanmaraş’ta 26 yıl sonra yeniden başlayan Geleneksel Ağustos Fuar Güreşleri, gün boyunca devam edecek.





