Zonguldak Belediyesi’nde uzun yıllardır görev yapan Zabıta Müdürü Nazmi Çolban’ın hayatını kaybettiği haberi kentte büyük üzüntü yarattı. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Çolban’ın vefatı, belediye camiası ve Zonguldak halkı tarafından üzüntüyle karşılandı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, Çolban’ın kaybından duyulan derin üzüntü dile getirilirken ailesine ve yakınlarına başsağlığı mesajları iletildi. Uzun yıllar belediye teşkilatında görev yapan ve çalışma arkadaşları tarafından sevilen bir isim olarak bilinen Çolban’ın meslek hayatı boyunca belediye hizmetlerinde önemli görevler üstlendiği ifade edildi.
NAZMİ ÇOLBAN NEDEN ÖLDÜ?
Zabıta Müdürü Nazmi Çolban’ın bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ve bu süreçte hayatını kaybettiği öğrenildi. Çolban’ın vefat haberi Zonguldak Belediyesi tarafından kamuoyuna duyuruldu. Belediye tarafından yapılan açıklamada, Çolban’ın kaybının büyük bir üzüntü yarattığı belirtilerek merhuma Allah’tan rahmet dilendi. Çalışma arkadaşları ve belediye personeli de Çolban’ın vefatı nedeniyle üzüntülerini dile getirdi.
BELEDİYE BAŞKANINDAN TAZİYE MESAJI
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem de yayımladığı taziye mesajında Nazmi Çolban’ın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade etti. Başkan Erdem mesajında, uzun yıllar belediye teşkilatında görev yapan Çolban’ın hizmetlerinden söz ederek ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti. Çolban’ın belediye çalışanları arasında sevilen ve saygı duyulan bir isim olduğu belirtilirken, kentteki birçok kişi tarafından da taziye mesajları paylaşıldı.
CENAZE TÖRENİ BUGÜN DÜZENLENECEK
Nazmi Çolban için 13 Mart Cuma günü saat 15.00’te Zonguldak Belediyesi Hizmet Binası önünde cenaze töreni düzenlenecek. Buradaki törenin ardından Çolban’ın naaşı Uzun Mehmet Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine belediye çalışanlarının yanı sıra vatandaşların da katılması bekleniyor. Zonguldak Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, merhum Nazmi Çolban’a son görevlerini yerine getirmek isteyen vatandaşların cenaze törenine davet edildiği belirtildi.
ZONGULDAK’TA BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI
Nazmi Çolban’ın vefatı Zonguldak’ta hem belediye çalışanları hem de kent halkı arasında üzüntüyle karşılandı. Uzun yıllar zabıta teşkilatında görev yapan Çolban’ın belediye hizmetlerine önemli katkılar sunduğu ifade edildi. Kentte görev yaptığı süre boyunca birçok belediye çalışmasında aktif rol aldığı belirtilen Çolban’ın vefatı sonrası sosyal medyada da çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.


