Olay, Rio de Janeiro eyaletine bağlı Arraial do Cabo bölgesindeki Arubinha Plajı'nda meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşayan bir kişi, yanında taşıdığı tabancayı çıkararak kitesurf sporcusuna doğrulttu. Çevrede bulunan vatandaşlar ve turistler yaşananları cep telefonlarıyla kaydederken, saldırganı durdurmak için defalarca uyarıda bulundu.
Tetiğe Bastı, Silah Ateş Almadı
Görüntülerde şüphelinin tabancayla peş peşe tetiğe bastığı görülüyor. Brezilya basınında yer alan bilgilere göre silahın tutukluk yapması nedeniyle ateş gerçekleşmedi. Bu durum, kalabalık plajda yaşanabilecek olası bir can kaybının önüne geçti.
Polis Şüpheliyi Arıyor
Olayın ardından silahını yeniden beline koyan şüpheli, bir süre çevresindekileri tehdit ettikten sonra bölgeden uzaklaştı. Yerel polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.




