Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yaşanan olayda, çocuklarını görmek için eski eşinin bulunduğu eve giden Devran Arınç, çıkan tartışmanın büyümesi üzerine sokak ortasında bıçaklandı. İddiaya göre eski eşinin birlikte yaşadığı öne sürülen kişiyle karşılaşan Arınç ile şüpheli arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın sokağa taşmasıyla birlikte şüpheli Musa A., mutfaktan aldığı bıçakla Arınç’ı iki yerinden yaraladı. Olay sonrası bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, ağır yaralanan Arınç hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ise kısa sürede gözaltına alındı.

KIRKAĞAÇ’TA TARTIŞMA SOKAĞA TAŞTI
Olay, saat 13.00 sıralarında Manisa’nın Kırkağaç ilçesi Cinosman Mahallesi 31 Sokak’ta meydana geldi. Devran Arınç, çocuklarını görmek amacıyla eski eşi Şahsine B.’nin babasının evine gitti.
Burada, eski eşinin birlikte yaşadığı öne sürülen Musa A. ile karşılaşan Arınç arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, evin dışına taşarak sokakta kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların da fark ettiği olay, kısa sürede paniğe neden oldu.
BIÇAKLA 2 YERİNDEN YARALADI
İddiaya göre Musa A., kavga sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Devran Arınç’a saldırdı. Arınç, vücudunun iki farklı yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Arınç, ambulansla Kırkağaç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Durumunun ağır olması nedeniyle Arınç, daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Olay sonrası harekete geçen polis ekipleri, şüpheli Musa A.’yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, kavganın detayları ve taraflar arasındaki ilişkinin geçmişi de araştırılıyor.
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Manisa Kırkağaç’ta yaşanan bıçaklama olayı, bölgede büyük tedirginliğe neden oldu. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Polis ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede incelemelerini sürdürürken, görgü tanıklarının ifadelerine de başvuruluyor. Olayın nedeni ve gelişim sürecine ilişkin detayların soruşturma sonucunda netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA




