KSÜ Rektörlük Koltuğu Bir Günlüğüne Minik Gülce'ye Emanet Edildi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, rektörlük makamını temsili olarak İsmail Kurtul İlkokulu 4-F sınıfı öğrencisi Gülce Betül Terli’ye devretti.

MEB, özel gereksinimli öğrencilerin aileleri için eğitim seti yayımladı
MEB, özel gereksinimli öğrencilerin aileleri için eğitim seti yayımladı
İçeriği Görüntüle

Ksü’de 23 Nisan Sürprizi Minik Gülce Rektör Oldu (7)Minik Rektörden Çiçekli Ziyaret

KSÜ Rektörlük binasında düzenlenen törende, Gülce Betül Terli, Rektör Prof. Dr. Yasım’a çiçek takdim etti. Programa İsmail Kurtul İlkokulu Müdürü Hasan Tutlu, sınıf öğretmeni Melahat Türkçapar ve öğrenci velisi de katıldı.

Rektörlük koltuğuna oturan Terli, kısa bir konuşmayla üniversiteye katkı sağlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Hayalimdeki üniversite burasıydı. Bugün burada olmak çok özel bir duygu.” dedi.

Ksü’de 23 Nisan Sürprizi Minik Gülce Rektör Oldu (6)“Çocukların Vizyonuna Güveniyoruz”

Rektör Prof. Dr. Yasım, genç konuk rektöre teşekkür ederek şunları kaydetti:

“KSÜ olarak çocuklarımızın hayal gücüne, enerjisine ve vizyonuna büyük değer veriyoruz. Onlar yarının öğretmenleri, bilim insanları ve liderleri olacak. Bizim görevimiz ise bu genç beyinlere sağlam bir gelecek inşa edebilmek.”

Ksü’de 23 Nisan Sürprizi Minik Gülce Rektör Oldu (5)Hediyelerle Taçlanan Ziyaret

Ziyaretin sonunda Gülce Betül Terli’ye çeşitli hediyeler takdim edildi. Rektör Yasım, öğrenciye ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.Ksü’de 23 Nisan Sürprizi Minik Gülce Rektör Oldu (4)Ksü’de 23 Nisan Sürprizi Minik Gülce Rektör Oldu (3)Ksü’de 23 Nisan Sürprizi Minik Gülce Rektör Oldu (2)Ksü’de 23 Nisan Sürprizi Minik Gülce Rektör Oldu (1)

Muhabir: YAVUZ NALBANTBAŞI