Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Karataş TOKİ bölgesinde gece saatlerinde yaşanan silahlı olay, mahallede kısa süreli paniğe yol açtı. İddiaya göre kimliği belirsiz bir şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle karşı binadaki bir daireye doğru iki el ateş açtı.
Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirirken, olay çevrede büyük tedirginlik yarattı.
Polis Ekipleri Hızla Harekete Geçti
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Dulkadiroğlu Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri, saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı belirlendi. Ekipler, delil toplama çalışmalarını titizlikle yürüttü.
Kamera Kayıtları Şüpheliyi Ele Verdi
Soruşturmayı derinleştiren ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda şüphelinin kaçış güzergahı adım adım tespit edildi.
Teknik takip ve saha çalışmalarıyla şüphelinin saklandığı adres belirlenirken, düzenlenen operasyonla saldırgan kısa sürede yakalandı.
Şüpheli Gözaltında, Soruşturma Sürüyor
Yakalanan şüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili adli işlem başlatılırken, saldırının nedeni ise çok yönlü olarak araştırılıyor.
Yetkililer, bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığını ve vatandaşların huzurunun sağlandığını bildirdi.



