Kahramanmaraş’ın eşsiz doğal güzelliklerinden olan Karagöl, Kahramanmaraş Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Gençlik ve Aile Doğa Buluşması” etkinliğinde yüzlerce vatandaşı ağırladı.
Doğanın kalbinde düzenlenen etkinlikte, gençler ve aileler bir araya gelerek gün boyu süren keyifli ve hareketli bir gün geçirdi.
DOĞADA SPOR VE EĞLENCE BİR ARADA
Etkinlik kapsamında katılımcılar için çok sayıda sosyal ve sportif faaliyet organize edildi. Doğa yürüyüşleri, geziler, fotoğraf çekimleri ve çocuklara özel oyun alanlarının yer aldığı programda, katılımcılar hem temiz havanın tadını çıkardı hem de gönüllerince eğlendi. Sportif etkinliklerin ön planda olduğu buluşmada, düzenlenen yarışmalar büyük heyecana sahne oldu. Yarışmalarda dereceye giren katılımcılara ödülleri, etkinlik alanında bulunan protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
TÜRK HALK MÜZİĞİYLE RENKLİ ANLAR
Etkinliğin ilerleyen saatlerinde gerçekleştirilen Türk halk müziği dinletisi, vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Müziğin eşliğinde doğanın güzelliğini soluyan katılımcılara, Kahramanmaraş mutfağının geleneksel lezzetleri olan yahni ve pilav ikramında bulunuldu.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Karagöl’ün doğal atmosferinde gerçekleşen organizasyon, sadece bir spor etkinliği olarak değil, aynı zamanda ailelerin birbiriyle kaynaştığı, sosyal bağların güçlendiği anlamlı bir buluşmaya dönüştü. Gençlerin enerjisi ve ailelerin katılımıyla birlik ve beraberlik mesajlarının ön plana çıktığı etkinlik, katılımcıların yüzündeki memnuniyetle sona erdi.

Muhabir: Sefa Başer