Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), kent genelinde devam eden altyapı ve şebeke çalışmaları kapsamında sürücülere önemli bir trafik duyurusunda bulundu. Özellikle Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde birçok ana arter ve bağlantı yolunda sürdürülen çalışmalar nedeniyle vatandaşların alternatif güzergâhlara yönelmesi istendi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların şehir altyapısını güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirildiği belirtilirken, sürücülerin trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı.

ONİKİŞUBAT'TA BİRÇOK NOKTADA EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Kahramanmaraş Nöbetçi Eczane: 2 Haziran Salı
Kahramanmaraş Nöbetçi Eczane: 2 Haziran Salı
İçeriği Görüntüle

KASKİ ekiplerinin Onikişubat ilçesinde farklı mahallelerde yürüttüğü çalışmalar nedeniyle bazı güzergâhlarda trafik akışında zaman zaman yavaşlamalar yaşanabileceği bildirildi.

Çalışmaların devam ettiği noktalar arasında Avukat Mehmet Ali Kısakürek Caddesi, Mağralı Mahallesi'nde bulunan İnönü Caddesi ile Müderris Ali Efendi Caddesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi'ndeki Senem Ayşe Caddesi, Abdülhamithan Mahallesi Abdullah Edip Caddesi ve Fatih Mahallesi Osman Bey Caddesi yer alıyor.

Bunun yanı sıra Hacı Bayram Veli Mahallesi'nde bulunan Şehit Gülbey Caddesi, Şazibey Mahallesi 2. Mahrukatçılar Caddesi ve Dumlupınar Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı'nda da ekiplerin saha çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

DULKADİROĞLU’NDA TRAFİĞİ ETKİLEYECEK NOKTALAR AÇIKLANDI

Dulkadiroğlu ilçesinde de altyapı faaliyetlerinin yoğun şekilde devam ettiği belirtildi. Özellikle ilçenin önemli ulaşım aksları arasında bulunan Fetih Bulvarı ve Kışla Caddesi'nde yürütülen çalışmaların sürücüler tarafından dikkate alınması gerektiği ifade edildi.

Ayrıca Şeyh Şamil Mahallesi Alpaslan Caddesi, Şeyh Adil Mahallesi Teyfik Kadıoğlu Bulvarı, Bahçelievler Mahallesi 100. Yıl Caddesi, Kanuni Mahallesi'nde yer alan Köroğlu Caddesi ile Sürmeli Bey Caddesi ve Namık Kemal Mahallesi Yavuz Selim Caddesi de çalışma programı kapsamında bulunuyor.

Kaynak: Haber merkezi

Muhabir: Mücahit KIR