Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde başlattığı asfalt seferberliğini yeni haftada da aralıksız sürdürüyor. 20 - 26 Temmuz tarihleri arasında Dulkadiroğlu, Onikişubat, Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraşlılar dikkat! O yol 5 gün trafiğe kapalı
Kahramanmaraşlılar dikkat! O yol 5 gün trafiğe kapalı
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş'ta Asfalt Seferberliği Sürüyor! 4 İlçede 37 Nokta Yenilenecek (6)4 İlçede Yoğun Asfalt Mesaisi

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülecek çalışmalar kapsamında kullanım ömrünü tamamlayan yollar modern sıcak asfaltla yenilenecek. Program doğrultusunda ekipler, şehir merkezi ve ilçelerde eş zamanlı çalışma yürüterek ulaşım konforunu artıracak.

Kahramanmaraş'ta Asfalt Seferberliği Sürüyor! 4 İlçede 37 Nokta Yenilenecek (5)Mayıstan Bu Yana 114 Kilometrelik Yol Yenilendi

Büyükşehir Belediyesinin mayıs ayında başlattığı asfalt seferberliği kapsamında bugüne kadar 114 kilometrelik yol ağı sıcak asfaltla yenilendi. Kent genelinde sürdürülen yatırımlarla hem sürüş güvenliğinin artırılması hem de ulaşım altyapısının daha modern ve dayanıklı hale getirilmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş'ta Asfalt Seferberliği Sürüyor! 4 İlçede 37 Nokta Yenilenecek (4)Dulkadiroğlu'nda Dört Mahallede Çalışma Yapılacak

Haftalık asfalt programının en yoğun bölümü Dulkadiroğlu ilçesinde uygulanacak. Aslanbey, Gençosman, Bahçelievler ve Mehmet Akif mahallelerinde çok sayıda cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'ta Asfalt Seferberliği Sürüyor! 4 İlçede 37 Nokta Yenilenecek (3)Onikişubat'ın Ana Caddeleri Yenileniyor

Onikişubat ilçesinde ise Mükremin Halil Caddesi, Senem Ayşe Caddesi ve Hakkı Kısakürek Caddesi sıcak asfaltla yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş'ta Asfalt Seferberliği Sürüyor! 4 İlçede 37 Nokta Yenilenecek (2)Pazarcık ve Elbistan da Programda Yer Alıyor

Pazarcık'ta 15 Temmuz ve Çiğdemtepe mahallelerinde belirlenen cadde ve sokaklarda asfalt çalışmaları yapılacak. Elbistan'da ise Darende Caddesi, sıcak asfalt serimiyle modern bir görünüme kavuşturulacak.

Kahramanmaraş'ta Asfalt Seferberliği Sürüyor! 4 İlçede 37 Nokta Yenilenecek (1)Asfalt Çalışmaları Etap Etap Devam Edecek

Büyükşehir Belediyesi, asfalt seferberliğinin belirlenen program doğrultusunda önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini bildirdi. Kent genelinde ulaşım standardını yükseltmeyi amaçlayan çalışmalarla vatandaşlara daha güvenli, konforlu ve uzun ömürlü yollar sunulması hedefleniyor.

Muhabir: YASEMİN ÇOLAK