Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları olası sel, su baskını ve ani taşkın riskine karşı uyardı.

Kahramanmaraş’ta 2026 Ramazan pidesi fiyatı belli oldu
Kahramanmaraş’ta 2026 Ramazan pidesi fiyatı belli oldu
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, özellikle cadde ve sokaklarda su birikintilerine karşı tedbirli olunması, araç sürücülerinin hızlarını kontrol etmeleri ve yağışlı saatlerde açık alanlarda dikkatli davranmaları gerektiğini vurguladı. Ayrıca, dereler ve taşkın riski bulunan bölgelerde yaşayanların dikkatli olması önerildi.

Kuvvetli yağışların 18 Eylül 2025 günü öğlen saatlerinden 21.00’e kadar devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji birimleri, vatandaşların meteorolojik uyarıları takip etmelerini ve acil durumlar için hazırlıklı olmalarını hatırlattı.

Muhabir: SEFA BAŞER