Kahramanmaraş’ta AK Parti teşkilatında dikkat çeken bir ziyaret ve yoğun program gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş ile beraberindeki genel merkez heyeti, taziye programı kapsamında geldikleri şehirde İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarete, 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili ve önceki dönem İl Başkanı Ahmet Özdemir’in annesi Ayşe Özdemir’in taziyesi de damga vurdu. Üst düzey katılımın olduğu programda, hem teşkilat içi değerlendirmeler yapıldı hem de şehirde yürütülen ve planlanan çalışmalar ele alındı. Ziyaret kapsamında ayrıca kadın kolları toplantısına da katılım sağlandı.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, 27.Dönem Kahramanmaraş Milletvekilimiz, önceki dönem İl Başkanımız Sn. Ahmet Özdemir’in annesi Ayşe Özdemir'in taziyesine katılmak üzere şehrimize gelen, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Ahmet… pic.twitter.com/vjcYbrSwOj
— AK Parti Kahramanmaraş (@AkKahramanmaras) March 31, 2026
AK PARTİ HEYETİ KAHRAMANMARAŞ’TA BİR ARAYA GELDİ
Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş’e, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Yahya Çelik, Ahmet Çolakoğlu, Haydar Ali Yıldız, Kurtcan Çelebi, Mücahit Yılmaz, Vahit Atalan, Selman Özboyacı, Mustafa Alkayış, Ensar Topcu, Mustafa Esgin ve Uğur Aydemir eşlik etti.
Programa ayrıca Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de katıldı.
Geniş katılımlı heyet, hem taziye ziyareti hem de teşkilat programları kapsamında şehirde çeşitli temaslarda bulundu.

İL BAŞKANLIĞI’NDA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
Ziyaret kapsamında AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nda önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehirde devam eden projeler ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar ele alındı.
Teşkilat mensuplarıyla yapılan görüşmelerde, sahadaki çalışmalar ve vatandaşlarla kurulan iletişim de değerlendirildi. Katılımcılar, yerel ve genel politikalar üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Toplantının, Kahramanmaraş’taki siyasi ve teşkilat çalışmalarına yön verecek nitelikte olduğu ifade edildi.

KADIN KOLLARI TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI
Program kapsamında İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz başkanlığında düzenlenen İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’na da katılım sağlandı.
Kadın kollarının yürüttüğü çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, sahadaki faaliyetler ve projeler ele alındı. Kadınların teşkilat içindeki rolüne vurgu yapılırken, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Katılımcılar, kadın kollarının aktif rolünün teşkilatın gücüne önemli katkı sağladığını ifade etti.

HEYETTEN TEŞEKKÜR VE BAŞARI MESAJI
Ziyaretin sonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş ve beraberindeki heyete teşekkür edildi.
Yapılan açıklamada, nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyulduğu ifade edilirken, heyete çalışmalarında başarılar dilendi.
Kahramanmaraş’ta gerçekleşen bu ziyaret ve toplantıların, teşkilat çalışmalarına ivme kazandırması bekleniyor.
Muhabir: YASEMİN ÇOLAK





