Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), Elbistan ilçesinde 6.000 m³ kapasiteli yeni su deposunun devreye alınması için kapsamlı bir bağlantı çalışması başlattı. Bu çalışma kapsamında, bazı mahallelerde planlı su kesintisi uygulanacak.

HANGİ MAHALLELER ETKİLENECEK?

Planlı kesintiden etkilenecek mahalleler şunlar:

Bakan Güler, Kahramanmaraş'ta birlikleri denetledi
Bakan Güler, Kahramanmaraş'ta birlikleri denetledi
İçeriği Görüntüle
  • Esentepe
  • Kızılcoba
  • Tepebaşı
  • Köprübası
  • Pınarbaşı
  • Bahçelievler

KASKİ yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasının ardından suyun kademeli şekilde verileceğini ve hatların toparlanma sürecine bağlı olarak normal akışa döneceğini açıkladı.

KESİNTİ TARİHİ VE SAATLERİ

  • Tarih: 25 Mart 2026 Çarşamba
  • Saat: 09.00 – 15.00

Vatandaşlardan gerekli tedbirleri almaları ve anlayış göstermeleri rica ediliyor. Yetkililer, altyapı çalışmalarının uzun vadede Elbistan’a daha güvenilir ve kesintisiz su temini sağlayacağını vurguladı.

Kahramanmaraş'ta 6 Mahallede Su Kesintisi! İşte O Bölgeler

ALTYAPI GÜÇLENDİRMESİ SÜRÜYOR

KASKİ, bölgedeki altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ettiğini belirterek, yeni 6.000 m³ kapasiteli deponun devreye alınmasının su arz güvenliği açısından kritik öneme sahip olduğunu duyurdu.

Kaynak: Haber merkezi