Kahramanmaraş’ta Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, 6 Ekim 2025 Pazartesi günü bazı mahallelerde planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintiler bakım, onarım ve üçüncü şahıs çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek.

Afşin ilçesinde 09:00-16:00 saatleri arasında İğdemlik ve Bakraç Mahalleleri’nin bir kısmında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek. Aynı ilçede Çobanbeyli Mahallesi’nde ise 09:00-16:00 saatleri arasında üçüncü şahıs çalışmaları nedeniyle kesinti yaşanacak.

Dulkadiroğlu ilçesinde 09:00-11:00 saatleri arasında Çokyaşar, Yusufhacılı, Karaziyaret ve Güzelyurt Mahalleleri’nde özel trafolu müşteriler etkilenecek. Ayrıca, Baydemirli ve Karamanlı Mahalleleri’nde 09:30-15:00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Türkoğlu ilçesinde 11:00-12:00 saatleri arasında Özbek Mahallesi Kadirağalar Mevkii’nde üçüncü şahıs çalışması yapılacak. Onikişubat ilçesinde ise Yenidemir ve Köşürge Mahalleleri’nde 09:30-17:00 saatleri arasında bakım-onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak. Ayrıca, Malikejder Mahallesi’nde özel trafolu müşteriler için 06:00-07:30 saatleri arasında planlı kesinti uygulanacak.

Andırın ilçesi Akifiye Mahallesi Soğucak Mevki’nde 09:00-15:00 saatleri arasında tesis çalışmaları yapılacak. Çağlayancerit ilçesinde ise 09:00-17:00 saatleri arasında Aksu ve Akdere Mahalleleri’nin bir kısmında bakım ve onarım nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Kahramanmaraş’ta Ocak 2026’da 8 Bin 939 araç devri yapıldı
Kahramanmaraş’ta Ocak 2026’da 8 Bin 939 araç devri yapıldı
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, vatandaşların kesinti saatlerine göre önlem almalarını ve gerekli tedbirleri uygulamalarını istedi.

Kaynak: Haber merkezi

Muhabir: Mücahit KIR