Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde 6 Ağustos 2025 tarihinde meydana gelen trafik kazası, genç bir hayatı 47 gün sonra sonlandırdı. Tatlar Mahallesi Derindere mevkisinde, 17 yaşındaki Abdülaziz Çamlıbel yönetimindeki 46 ABY 114 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bir ağaca çarptı. Kazada araçta bulunan üç kişi yaralanırken, sürücü Abdülaziz Çamlıbel ağır yaralandı.
Olayın ardından hastaneye kaldırılan genç sürücü, yoğun bakımda 47 gün boyunca süren tedaviye rağmen hayatını kaybetti. Çamlıbel’in vefatı, ailesi ve yakın çevresi başta olmak üzere Nurhak halkında derin üzüntü yarattı. Kazanın ardından bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye sevk etmişti.
Kazanın oluş şekli ve yol koşulları ile ilgili inceleme başlatan güvenlik güçleri, sürücünün neden direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirlemek için çalışmalara devam ediyor. Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgeyi trafiğe kapatarak, delil toplama ve inceleme işlemlerini tamamladı.
Yerel halk, Tatlar Mahallesi Derindere mevkisinin virajlı ve riskli bir yol olduğuna dikkat çekerken, yetkililer sürücülerin dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Uzmanlar, özellikle genç sürücülerin hız kontrolü ve dikkatli araç kullanmanın önemini tekrar hatırlattı.
Abdülaziz Çamlıbel’in kaybı, Nurhak ilçesinde trafik güvenliği konusunda farkındalık yaratırken, ailesi ve yakınları tarafından toprağa verileceği öğrenildi. Kazanın ardından bölgedeki sürücülere, hız sınırlarına uymaları ve özellikle kavşaklarda dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapıldı.



