Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), şehir genelinde planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı cadde ve bulvarlarda su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

ONİKİŞUBAT İLÇESİ ETKİLENECEK BÖLGELER

KASKİ açıklamasına göre, Onikişubat ilçesinde su kesintisinden etkilenecek bölgeler arasında Fatmalıoğlu Derviş Ağa Caddesi, Ali Sezal Bulvarı, 2. Mahrukatçılar Caddesi, Yeni Hal Caddesi ve Oduncular Caddesi bulunuyor.

Kahramanmaraş’ta 106’ncı Yıl Korteji: Sağanak Yağışa Rağmen Binlerce Kişi Yürüdü
Kahramanmaraş’ta 106’ncı Yıl Korteji: Sağanak Yağışa Rağmen Binlerce Kişi Yürüdü
İçeriği Görüntüle

DULKADİROĞLU İLÇESİNDE SU KESİNTİSİ VE UYARI

Dulkadiroğlu ilçesinde ise planlı çalışmalar kapsamında Aşıkoğlu Hüseyin Caddesi, Bektutiye Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Ali Ulvi Yetişen Bulvarı, Şeref Eroğlu Caddesi, Vezir Hoca Bulvarı, Fetih Bulvarı, Öğretmenler Caddesi ve Hacı Murat Caddesi’nde su kesintisi uygulanacak.

KASKİ vatandaşları, çalışma süresince mağduriyet yaşamamak için alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyardı. Yetkililer ayrıca çalışmaların hızla tamamlanacağını ve su hizmetlerinin en kısa sürede normale döneceğini bildirdi.

Kaynak: Haber merkezi

Muhabir: Mücahit KIR