Kahramanmaraş’ta altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden devam ederken, şehir trafiğini yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Dulkadiroğlu ilçesinde bazı yolların geçici süreyle araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu.

GENÇ OSMAN MAHALLESİ’NDE TRAFİK DÜZENLEMESİ

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Genç Osman Mahallesi’nde yürütülen kapsamlı çalışmalar nedeniyle iki önemli güzergâhta ulaşım kısıtlamasına gidildi.

Bu kapsamda:

  • Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı servis yolu
    1. Sokak

02 Nisan 2026 ile 01 Mayıs 2026 tarihleri arasında araç trafiğine tamamen kapalı olacak.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Bölgede sürdürülen çalışmaların, mahalledeki içme suyu, kanalizasyon ve yol kalitesini artırmaya yönelik olduğu belirtildi. Özellikle uzun süredir planlanan yenileme faaliyetlerinin, tamamlandığında hem ulaşım konforunu hem de altyapı dayanıklılığını önemli ölçüde artırması bekleniyor.

Yetkililer, çalışmaların planlanan sürede tamamlanabilmesi için sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmalarını ve trafik işaretlerine dikkat etmelerini istedi.

Kahramanmaraş'ta 5 Nisan Pazar elektrik kesintileri olacak
Kahramanmaraş'ta 5 Nisan Pazar elektrik kesintileri olacak
İçeriği Görüntüle

SÜRÜCÜLERE KRİTİK UYARI

Yetkililer tarafından yapılan uyarıda, belirtilen tarihler arasında söz konusu yolların tamamen kapalı olacağı hatırlatılarak, özellikle sabah ve akşam saatlerinde oluşabilecek yoğunluğa karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, çalışmalar süresince gösterilecek sabır ve anlayış için vatandaşlara teşekkür edildi.

Kahramanmaraşlılar Dikkat! Bu Yollar 30 Gün Trafiğe Kapalı Olacak-1

Kaynak: Haber merkezi

Muhabir: Mücahit KIR