Kahramanmaraş’ta altyapı ve üstyapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği bölgelerden biri olan Onikişubat ilçesinde önemli bir trafik düzenlemesi uygulanacak. Yetkililer tarafından yapılan duyuruya göre, Şazibey Mahallesi’nde yürütülecek kapsamlı çalışmalar nedeniyle bazı cadde ve sokaklar belirli bir süre araç trafiğine kapatılacak.

Şehir genelinde altyapı yatırımlarını sürdüren kurumlar, vatandaşların güvenliği ve çalışmaların daha hızlı tamamlanabilmesi amacıyla geçici trafik kısıtlamalarının uygulanacağını bildirdi.

ŞAZİBEY MAHALLESİ’NDE YOĞUN ÇALIŞMA PROGRAMI BAŞLADI

Yetkililer tarafından yapılan bilgilendirmede, Onikişubat ilçesine bağlı Şazibey Mahallesi’nde altyapı yenileme ve üstyapı düzenleme çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. Bölgedeki çalışmaların daha güvenli ve hızlı şekilde tamamlanabilmesi için bazı cadde ve sokaklarda araç trafiğinin geçici olarak durdurulacağı açıklandı.

Bu kapsamda hem sürücülerin hem de mahalle sakinlerinin alternatif güzergâhları kullanmaları gerektiği vurgulandı.

650352059 1490503066419313 7194270894514408819 N

BİRÇOK CADDE VE SOKAK TRAFİĞE KAPATILACAK

Yapılan duyuruya göre çalışmalar süresince araç trafiğine kapatılacak cadde ve sokaklar şu şekilde sıralandı:

  • Mahrukatçılar Caddesi
    1. Mahrukatçılar Caddesi
    1. Mahrukatçılar Caddesi
  • Körfez Caddesi
  • Karocular Caddesi
  • M. Mümtaz Eren Caddesi
  • Briketçiler Caddesi

64022 . Sokak

64020. Sokak

Kahramanmaraş’ta aranan hükümlü yakalandı: 10 yıl hapis cezası vardı
Kahramanmaraş’ta aranan hükümlü yakalandı: 10 yıl hapis cezası vardı
İçeriği Görüntüle

64018. Sokak

64016. Sokak

Belirtilen güzergâhlarda araç geçişine izin verilmeyecek ve çalışmalar süresince sürücülerin farklı yolları tercih etmesi gerekecek.

Trafik Kısıtlaması 11 Mart’ta Başladı

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, söz konusu cadde ve sokaklardaki trafik kısıtlamasının 11 Mart 2026 tarihinde başladığı ve 9 Nisan 2026 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Bu süre boyunca bölgede yürütülecek çalışmalar kapsamında altyapı sistemlerinin yenilenmesi, yol düzenlemeleri ve üstyapı iyileştirmelerinin yapılması planlanıyor.

Kaynak: Haber merkezi

Muhabir: Mücahit KIR