Kahramanmaraş, Piyade Uzman Çavuş Yusuf Güneş’in şehadet haberiyle yasa boğuldu. Kara Kuvvetleri Komutanlığı emrinde görev yapan Güneş’in hayatını kaybettiği, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Bakanlığın açıklamasına göre, görevini sürdürdüğü sırada rahatsızlanan Piyade Uzman Çavuş Yusuf Güneş için sağlık ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Güneş, doktorların gösterdiği tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Kahramanmaraşlı Uzman Çavuş Yusuf Güneş şehit oldu

Kahramanmaraş'ta MHP'li vekilin konvoyunda feci kaza! 16 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş'ta MHP'li vekilin konvoyunda feci kaza! 16 yaşındaki çocuk öldü
İçeriği Görüntüle

Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan bilgilerde, Kahramanmaraşlı Piyade Uzman Çavuş Yusuf Güneş’in görev sırasında rahatsızlandığı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.

Acı haberin duyulmasıyla birlikte Yusuf Güneş’in ailesi, yakınları, silah arkadaşları ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı. Kahramanmaraş’ta derin üzüntüye neden olan şehadet haberi, kentteki vatandaşları da yasa boğdu.

Kaynak: Haber merkezi

Muhabir: Mücahit KIR