İstanbul’da 3–5 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenen Muzaffer Ilıcak Türkiye Karate Premier Ligi müsabakalarında, Kahramanmaraşlı sporcu Hüseyin Temiz, U21 kategorisi 84 kilogramda gösterdiği başarılı performansla Türkiye ikincisi oldu.

Kahramanmaraş’ın İstiklalspor Forması Okan Buruk’a hediye edildi
Kahramanmaraş’ın İstiklalspor Forması Okan Buruk’a hediye edildi
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraşlı Karateci Hüseyin Temiz Türkiye İkincisi Oldu (1)

Tatamiye çıkan Temiz, güçlü rakipleri karşısında sergilediği disiplinli ve istikrarlı performansla final etabına yükseldi. Genç sporcu, eleme ve final karşılaşmalarındaki mücadelesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Kahramanmaraşlı Karateci Hüseyin Temiz Türkiye İkincisi Oldu (2)

Nova Hilal Spor Kulübü Kulüp Başkanı Selçuk Kara, sporcularının başarısının ulusal ve uluslararası organizasyonlar öncesinde önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı. Kara, “Sporcularımızla birlikte Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: SEFA BAŞER