Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı için geri sayım başladı. KAFUM'da (Kahramanmaraş Fuar Merkezi) yürütülen hazırlıklar aralıksız sürerken, fuar alanı 1 Ağustos'ta ziyaretçilerini ağırlamaya hazır hale getirilecek.
KAFUM'da Yoğun Mesai
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, fuar öncesinde KAFUM'da kapsamlı bir hazırlık çalışması yürütüyor. Vatandaşların fuarı daha güvenli ve konforlu bir ortamda gezebilmesi amacıyla alanda birçok noktada düzenleme yapılıyor. Çalışmalar kapsamında yeni yürüyüş yolları oluşturulurken, kilit parke döşeme işlemleri de devam ediyor. Ayrıca esnafın stant kuracağı satış alanları düzenleniyor, ortak kullanım alanları yenileniyor ve çevre düzenleme çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.
Fuar Alanı Baştan Sona Yenileniyor
Hazırlıklar çerçevesinde peyzaj düzenlemeleri de eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Alanın daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi için yapılan çalışmalarla ziyaretçilere daha modern bir fuar deneyimi sunulması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, organizasyon öncesinde tüm eksiklikleri tamamlayarak fuar alanını hazır hale getirmek için yoğun mesai harcıyor.
20 Yıl Aradan Sonra Yeniden Hayat Buldu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel öncülüğünde, 20 yıllık aranın ardından 2024 yılında yeniden düzenlenmeye başlayan Geleneksel Ağustos Fuarı, kısa sürede şehrin en önemli sosyal ve kültürel etkinliklerinden biri haline geldi. 2024 ve 2025 yıllarında yoğun ilgi gören organizasyon, milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayarak hem şehir ekonomisine hem de sosyal yaşama önemli katkı sundu.
Kapılar 1 Ağustos'ta Açılıyor
Hazırlıkların kısa süre içerisinde tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü başlayacak Geleneksel Ağustos Fuarı ile ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Kültürel etkinliklerden alışveriş stantlarına, eğlence alanlarından çeşitli organizasyonlara kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapması beklenen fuar, bu yıl da binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.




