Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı, 5 kişi yaralandı. 11 Şubat 2026 sabah saatlerinde İstasyon Mahallesi’nde yaşanan kazada, çarpışmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluşurken, kazaya karışan 5 vatandaş çeşitli yerlerinden yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç içinde sıkışan bazı yaralılar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından titiz bir çalışmayla araçlardan çıkarıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

İTFAİYE VE SAĞLIK EKİPLERİ OLAYA ANINDA MÜDAHALE ETTİ
Kazanın ardından kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, profesyonel müdahaleyle olası bir can kaybının önüne geçti. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan vatandaşları dikkatli bir şekilde çıkarırken, sağlık ekipleri de olay yerinde gerekli ilk müdahaleleri gerçekleştirdi.
Kazaya karışan araçlarda ciddi hasar meydana gelirken, olay yeri inceleme ekipleri kazanın oluş nedenini tespit etmek üzere çalışma başlattı. Trafik ise kaza sırasında bir süre kontrollü şekilde sağlandı.

YARALILARIN DURUMU İYİ, SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Yetkililerden alınan bilgilere göre, kazada yaralanan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Yaralıların hastanede müşahede altında tutulduğu öğrenildi.
Kazaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatılırken, güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayın detayları netleştirilmeye çalışılıyor. Emniyet yetkilileri, sürücüleri hız ve dikkat konusunda bir kez daha uyardı.
Muhabir: YASEMİN ÇOLAK



