Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Terör Suçları Bürosu Kurulacak
Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Terör Suçları Bürosu Kurulacak
İçeriği Görüntüle
AK Parti Kahramanmaraş’tan Pazarcık Gençlik Merkezi açıklaması
Kahramanmaraş’ta deprem felaketinde yıkılan Pazarcık Gençlik Merkezi’nin yeniden inşa edileceği müjdesi duyuruldu. AK Parti Kahramanmaraş teşkilatı tarafından yapılan resmi açıklamada, ilçeye kazandırılacak modern tesisin ihalesinin tamamlandığı bildirildi.
Kahramanmaraş Pazarcık Gençlik Merkezi Yeniden Inşa Ediliyor1
YENİ TESİS MODERN DONATILARLA İNŞA EDİLECEK
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuyla paylaşılan bilgilere göre, 6 Şubat 2023 depremlerinde yıkılan Pazarcık Gençlik Merkezi için çalışmalar başladı. Yeni merkezin içerisinde spor salonu, atölyeler, kütüphane ve çeşitli sosyal alanların yer alacağı belirtildi. Projenin gençlerin gelişimine önemli katkı sunacak modern bir yaşam alanı olarak tasarlandığı vurgulandı.
Kahramanmaraş Pazarcık Gençlik Merkezi Yeniden Inşa Ediliyor2
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ
Yapılan açıklamada, yatırımın kente kazandırılmasında emeği bulunan devlet yetkililerine teşekkür edildi. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve emeği geçen diğer isimlere şükranlar sunulurken, yeni tesisin kahraman şehir Kahramanmaraş’a ve Pazarcık ilçesine hayırlı olması dilerdi.

Muhabir: Sefa Başer