Kahramanmaraş İstiklalspor, altyapısından yetişen 2006 doğumlu genç futbolcu Tarık Yalçın’ı profesyonel yaparak A takım kadrosuna dahil etti. Kulüp yönetimi, transfer döneminin son gününde imzalanan sözleşmeyle genç yeteneğin kariyerine yeni bir adım attığını duyurdu.

2018 yılında Kahramanmaraş İstiklalspor altyapısında futbola başlayan Tarık Yalçın, kısa süreliğine Kurtuluş 1920 Spor ve Alaağaçspor’da forma giydikten sonra kariyerinin büyük bölümünü tekrar İstiklalspor’da sürdürdü. Genç oyuncu, sergilediği performansla teknik heyetin dikkatini çekti ve A takım kadrosuna yükseltilmesine karar verildi.

Tarık Yalçın, bugüne kadar Türkiye Kupası’nda 2 maçta görev aldı. Profesyonel sözleşme ile birlikte, genç oyuncunun hem A takım maçlarında şans bulması hem de futbol kariyerinde önemli bir ivme kazanması hedefleniyor. Kulüp yetkilileri, Tarık Yalçın’ın disiplinli çalışması ve yüksek potansiyeli sayesinde gelecekte Türk futboluna katkı sunacak isimlerden biri olacağını belirtti.

Orkun Işıtmak Kahramanmaraş’ta Şok Yaşadı: “Hayatımın En Kötü Yemeği”
Orkun Işıtmak Kahramanmaraş’ta Şok Yaşadı: “Hayatımın En Kötü Yemeği”
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş İstiklalspor taraftarları, altyapıdan yetişen genç yeteneklerin A takıma kazandırılmasını memnuniyetle karşıladı ve Tarık Yalçın’a başarılar diledi. Kulüp, altyapıdan profesyonel oyuncu çıkarmaya devam ederek hem şehir futboluna hem de ulusal arenada Türk futboluna katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ