Son düzlüğe girildiğini belirten Akarca, kulüp için hem maddi hem manevi büyük fedakârlıklar yaptığını dile getirerek, “Bu şehirden toplanan yardım kadarını cebimden verdim. Kapı kapı gezdim, tek tek anlattım. Yoruldum, tükendim” sözleriyle yaşadığı süreci anlattı.

Kulüp emekçilerinin tüm zorluklara rağmen mücadeleyi sürdürdüğünü belirten Akarca, “Lig lideriyiz ama neredeyse arayan soran yok. Elini taşın altına koyması gerekenler susuyorsa bunun adı vefasızlıktır” dedi.

Açıklamasının bir sitem değil, açık bir hesaplaşma olduğunun altını çizen Akarca, “Bu şehir için kendini feda edenleri tarih yazar. Kenarından izleyenleri ise ne bu şehir unutur ne de ben unuturum” ifadelerini kullandı.

FCSB – Fenerbahçe Maç Özeti | Avrupa Ligi’nde Nefes Kesen Goller
FCSB – Fenerbahçe Maç Özeti | Avrupa Ligi’nde Nefes Kesen Goller
İçeriği Görüntüle

Başkan Akarca, şartlar ne olursa olsun İstiklalspor armasını ve renklerini sonuna kadar savunmaya devam edeceklerini vurgulayarak, mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: SERPİL KARA