Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve emekliliğe ayrılma kararı alan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin Karabacak için veda yemeği düzenlendi. Emniyet teşkilatındaki özverili çalışmalarıyla bilinen Karabacak’ı bu anlamlı gününde mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin Karabacak Emekli Oldu1

MÜDÜR YİĞİT’TEN VEFA ÖRNEĞİ

Düzenlenen veda programına İl Emniyet Müdürü Sayın Hasan Yiğit, şube müdürleri, müdür yardımcıları ve çok sayıda teşkilat personeli katılım sağladı. Programda, Şahin Karabacak’ın meslek hayatı boyunca yürüttüğü başarılı çalışmalar ve teşkilata kattığı değerler dile getirildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin Karabacak Emekli Oldu3

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Karabacak’a teşkilata sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek plaket takdimi yapıldı. Programın sonunda, Emniyet Müdürü Hasan Yiğit ve teşkilat mensupları, Şahin Karabacak’a emeklilik hayatında sağlık, huzur ve mutluluk temennilerinde bulundu. Karabacak'ın sevdikleriyle birlikte huzurlu bir yaşam sürmesi dilendi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin Karabacak Emekli Oldu2

Muhabir: Sefa Başer