Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş İl Yönetimi, sendikal faaliyetleri yerinde incelemek ve teşkilat bağlarını güçlendirmek amacıyla Elbistan'da önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Kent genelindeki sendikal çalışmaların hız kesmeden devam ettiği bildirilirken, ilçe temsilciliğinin yürüttüğü projeler takdir topladı.

Kahramanmaraşlı sporcu Fatih Uzun Türkiye ikincisi oldu
Kahramanmaraşlı sporcu Fatih Uzun Türkiye ikincisi oldu
İçeriği Görüntüle

ELBİSTAN'DA GÜÇLÜ TEŞKİLAT VURGUSU

Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş İl Yönetimi, ilçe programları kapsamında Elbistan İlçe Temsilciliğini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette eğitim camiasının sahadaki sorunları, sendikal çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı buluşmada, eğitim çalışanlarının hak arama mücadelesinde birliğin ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi.

İlçe Temsilcisi Hulisi Köse ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, teşkilatın bugüne kadar elde ettiği sendikal başarılar değerlendirildi. İl yönetimi, Elbistan teşkilatının özverili çalışmaları ve sahadaki güçlü yapısı dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getirerek yönetim kuruluna teşekkür etti. Ziyaret sırasında eğitim çalışanlarının beklentileri ve çalışma koşulları üzerine de kapsamlı istişareler yapıldı.

SENDİKAL MÜCADELEDE KARARLILIK MESAJI

Ziyaretin sonunda yapılan ortak değerlendirmelerde, Eğitim-Bir-Sen'in her daim emekten ve alın terinden yana olduğu vurgulandı. Birlikten güç alan ve başarıyı emekle büyüten bir teşkilat yapısına sahip olduklarını belirten sendika yetkilileri, eğitim çalışanlarının haklarının korunması ve geliştirilmesi için sahada çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Elbistan'daki eğitim neferleriyle kurulan güçlü bağın artarak süreceği mesajı verilirken, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle buluşma sona erdi. İl yönetiminin ilçe ziyaretlerini önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de sürdüreceği öğrenildi.

Muhabir: Sefa Başer