Kocasının yanlışlıkla gönderdiği mesaj sayesinde aldatıldığını öğrendi
Kocasının yanlışlıkla gönderdiği mesaj sayesinde aldatıldığını öğrendi
İçeriği Görüntüle

Kartal, Esentepe mahallesi, Çamlıdağ Sokak'ta dün meydana gelen olayda, Ruhan Çalu’nun dairesinden gelen bağrışma sesleri üzerine polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, açık kapıdan daireye girdiklerinde Çalu'nun bıçaklanmış bir halde buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Ruhan Çalu’nun aldığı bıçak darbeleri nedeniyle hayatını kaybettiğini tespit etti.

SUÇ KAYDI YOK

Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmada polis güvenlik kameralarını kullanarak şüpheliyi takibe aldı. Şüphelinin olayın ardından bir Taksiye binerek Kocaeli’ne gittiği belirlendi. Şüpheliyi yakalamak için bölgede operasyonlara başlanırken, cinayeti gerçekleştirdiğini söyleyen Mert Deniz G., karakola giderek teslim oldu. İstanbul, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen 20 Mert Deniz G.’in üniversite öğrencisi olduğu ve suç kaydının bulunmadığı öğrenildi.

CİNAYETİ NEDEN İŞLEDİĞİ SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

Cinayet Büro Amirliğinde verdiği ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Mert Deniz G.’nin olayı neden gerçekleştirdiği konusunda bir bilgi vermediği öğrenildi. Yetkililer şüphelinin olaydan sonra aldığı cep telefonunun, eve yakın boş bir araziye atılmış olarak bulunduğunu söyledi. Şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Muhabir: Mücahit KIR