Ankara’da kurban kesim alanında yaşanan olay, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu. Kesimden kaçan kurbanlık boğa, minibüsün açık camından içeri girmeye çalıştı.
ELMAĞDA KURBAN KESİM ALANINDA KARIŞIK ANLAR
Olay, Ankara’nın Elmadağ ilçesine bağlı Lalabel Mahallesi’nde bulunan kurban kesim alanında meydana geldi. Kurban ibadetini yerine getirmek için hayvanlarını alana getiren vatandaşlar, bir anda kontrolden çıkan boğa nedeniyle zor anlar yaşadı.
İddiaya göre sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, alanda hızla hareket ederek çevresindekilerin yaklaşmasına izin vermedi.
MİNİBÜSÜN AÇIK CAMINDAN İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞTI
Kaçışını sürdüren boğa, park halindeki bir minibüsün açık olan şoför camına yöneldi. Boğa, başını ve gövdesini araca sokmaya çalışırken içeridekiler büyük şaşkınlık yaşadı.
Bu sırada boğanın temasıyla minibüsün kornasının çaldığı görüldü. O anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
VATANDAŞLAR PANİK YAŞADI
Kesim alanında bulunan vatandaşlar, boğanın ani hareketleri nedeniyle kısa süreli panik yaşarken, olayda herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenildi.
O ANLAR KAMERAYA YANSIDI
Yaşanan ilginç anlar, çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntüler sosyal medyada da dikkat çekti.



