HATAY'DA ODUNLUKTA ÇIKAN YANGIN EVLERE SIRAYLA YANIT VERİLDİ
Hatay'ın Belen ilçesinde, Muhlisali Mahallesi'ndeki bir evin odunluk kısmında çıkan yangın, büyük bir felakete yol açmadan itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangının bilinmeyen bir nedenden dolayı odunluk kısmında başladığı öğrenildi. Ev sahibinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine hızla Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Prefabrik evde çıkan yangında karı-koca hayatını kaybetti
Prefabrik evde çıkan yangında karı-koca hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINA HIZLI MÜDAHALE ETTİ
Bölgeye kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, yangının evlere sıçramadan kontrol altına alınmasını sağladı. Yangın, odunluk alanında büyük zarara yol açarken, evlere sıçramadan söndürüldü. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Olay sonrası, itfaiye ekipleri yangın bölgesinde soğutma çalışmaları yaptı.

BİR TEHLİKE DAHA ENGELLENDİ
Yangının kontrol altına alınmasında itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi büyük önem taşıdı. Herhangi bir can kaybı yaşanmazken, yangının başladığı odunluk alanında maddi hasar meydana geldi. Hatay’daki itfaiye ekipleri, yangının evlere sıçramaması için tüm önlemleri alarak büyük bir felaketi engelledi.

Kaynak: DHA