Adana’da işçi servisi devrildi: 13 kişi yaralandı
Adana’da işçi servisi devrildi: 13 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle
Hatay’ın İskenderun ilçesinde, hakkında çeşitli suçlardan kesinleşmiş 43 yıl 10 ay 25 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü S.Ş., polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında S.Ş.’nin izini sürdü. Yapılan teknik takip sonucunda firarinin İskenderun’da bir adreste saklandığı belirlendi.
SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI
Polisin operasyonuyla yakalanan S.Ş.’nin uzun süredir arandığı ve çok sayıda suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı.
Dosyasında ‘bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık’, ‘tahsis gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık’, ‘mala zarar verme’, ‘ruhsatsız silah ve mermi bulundurma’, ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ ve ‘tutuklu ile hükümlünün kaçması’ gibi çeşitli suçların yer aldığı belirtildi.
Ayrıca S.Ş.’nin 4 bin TL adli para cezasına da çarptırıldığı öğrenildi.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Gözaltına alınan firari, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Buradaki işlemleri tamamlanan S.Ş., daha önce aldığı cezaları çekmek üzere cezaevine teslim edildi.
Emniyet yetkilileri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.

Kaynak: DHA