Ordu’nun Fatsa ilçesinde bulunan bir taş ocağında meydana gelen göçükte toprak ve kaya parçalarının altında kalan 75 yaşındaki kamyon şoförü Ahmet Şahin’den acı haber geldi. Olay, gün içerisinde meydana gelirken, ekiplerin yoğun çalışması sonucu Şahin’in cansız bedenine saat 17.30 sıralarında ulaşıldı.
Kurtarma Çalışmaları Saatler Sürdü
İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, toprak ve kaya yığını altında kalan şoföre ulaşmak için iş makineleriyle koordineli bir şekilde çalıştı. Saatler süren arama-kurtarma faaliyetleri sonucunda, kamyonun bulunduğu alanda Ahmet Şahin’in cansız bedenine ulaşıldı.
Cenaze Adli Tıp Morguna Kaldırıldı
Göçükten çıkarılan Şahin’in cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından Ordu Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şahin’in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belirlenecek. Olayla ilgili savcılık soruşturması başlatıldı.





