Hüseyin Yozkatlı, Osmanlı kıyafetiyle tezgahını hazırlarken.

Rengarenk Osmanlı macunları satış için dizilmiş halde.

Yozkatlı, macunu tepside özenle harmanlarken.

Portakal, limon, kivi ve elmalı macun çeşitleri tezgah üzerinde.

Çocuklar, macunu merakla incelerken ve tatarken.

Ziyaretçiler, tarihi Kapalı Çarşı’da macun tezgahını ziyaret ediyor.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM) etkinliğinde tezgah kurulu.

Rengarenk macunlar yakın çekimde, doğal ve katkısız halleriyle.

Çocuklar ve aileler macunu satın alırken fotoğraf karelerinde.

Yozkatlı, eski tariflere bağlı olarak macun hazırlama sürecini gösteriyor.

Macunun hazırlanış aşamaları: karıştırma ve soğutma işlemi.

Öğrenciler ve gençler, macunla geçmişe yolculuk yapıyor.

Ziyaretçiler tezgah önünde fotoğraf çektiriyor.

Çocuklar, macunu deneyimleyip tadını çıkarıyor.

Kahramanmaraş halkı ve turistler, geleneksel tatla buluşuyor.

Kahramanmaraş halkı ve turistler, geleneksel tatla buluşuyor.

Yozkatlı’nın macun tezgahındaki detaylı çalışma görüntüsü.

Macunların farklı tat ve renkleri, tezgahın genel görünümü.

Editör Hakkında