Antalya Tahtalı Dağı beyaz gelinliği ile ziyaretçilerini büyülüyor aynı gün hem deniz hem kar keyfi

Antalya’nın sahil kesimlerinde ilkbahar güneşiyle denize girilirken, sadece yarım saatlik bir yolculuk mesafesindeki 2365 rakımlı Tahtalı Dağı’nın zirvesi beyaz örtüsüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Olympos Teleferik ile çıkılan zirvede kar topu oynayan turistler, aynı gün içerisinde hem Akdeniz’in mavi sularında yüzmenin hem de Toroslar’ın zirvesinde kar heyecanı yaşamanın tadını çıkarıyor.

Antalya'da inanılmaz görüntü! Sahilde deniz zirvede kar keyfi bir arada

Tahtalı Dağı beyaz gelinliğini giydi! Nisan ayında kar topu oynamaya gidiyorlar

Yarım saatte mevsim değişiyor! Antalya Kemer'de turistlerin yeni gözdesi Tahtalı Dağı

Dünyada eşi benzeri yok! Kemer'de teleferikle 2365 rakımda kış masalı

Phaselis'ten çıkıp karda yemek yiyorlar! Tahtalı Dağı zirvesinde nisan yoğunluğu

Tahtalı Dağı'nda iki mevsim bir arada: Zirve turist akınında

Kemer'de kar heyecanı: Tahtalı Dağı ziyaretçilerini bekliyor

Sahilde güneş zirvede kar! Antalya'da beyaz örtü büyülüyor

Tahtalı Dağı zirvesi haziran başına kadar karlı kalacak!

Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya, nisan ayında misafirlerine eşsiz bir "iki mevsim bir arada" deneyimi sunuyor.

Şehir merkezinde ve sahil bölgelerinde vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkarıp denize girerken, Kemer ilçesinde yer alan Tahtalı Dağı'nın zirvesi halen karla kaplı beyaz görüntüsünü koruyor.

Akdeniz'in panoramik manzarasının en iyi izlendiği noktalardan biri olan 2365 rakımlı zirve, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Sahilden yaklaşık 30 dakikalık bir yolculukla ulaşılan bu karlı zirve, nisan ayında bile kış mevsimini yaşamak isteyenler için popüler bir durak haline gelmiş durumda.

Olympos Teleferik Genel Müdür Yardımcısı Haydar Culfa, bölgenin eşsiz coğrafi konumuna dikkat çekerek Antalya'nın sunduğu fırsatları vurguladı.

Culfa, "Phaselis Antik Kenti bölgesinde denize giren bir misafirimiz, sadece 10 dakika içerisinde teleferik alt istasyonumuza ulaşabiliyor.

Buradan gerçekleştireceği 12 dakikalık konforlu bir teleferik yolculuğuyla da kendisini bir anda karların içinde bulabiliyor" dedi.

Yorumlar
Editör Hakkında