Kahramanmaraş’ta 10 Katlı İş Merkezi Yıkıldı
Kahramanmaraş’ta 10 Katlı İş Merkezi Yıkıldı
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), 6 Şubat depremlerinin ardından Elbistan'da başlattığı altyapı seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Şehrin can damarı Pınarbaşı Caddesi ve çevresindeki bağlantı yollarında tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, bozulan yolların onarımına geçilerek bölgeye nefes aldırılıyor

Elbistan'da Kaski̇'den Dev Altyapı Ve Üstyapı Hamlesi (6)Depremin İzleri Siliniyor: Pınarbaşı Caddesi Yepyeni Yüzüyle

Depremin yol açtığı tahribatları gidermek ve Elbistan'ın altyapısını daha güçlü kılmak amacıyla yürütülen kapsamlı çalışmalar, Pınarbaşı Caddesi'nde somut sonuçlar veriyor. Mesire alanı, kamu kurumları ve yoğun yerleşim yerlerine ulaşım sağlayan stratejik öneme sahip bu caddede altyapı imalatları başarıyla tamamlandı. KASKİ ekipleri, altyapı çalışmalarının ardından asfalt yüzeyinde oluşan bozulmaları sıcak asfaltla onararak sürüş güvenliğini en üst seviyeye taşıdı.

Elbistan'da Kaski̇'den Dev Altyapı Ve Üstyapı Hamlesi (4)Konforlu ve Güvenli Ulaşım İçin Tam Gaz Devam!

Pınarbaşı Caddesi'nin yanı sıra, bağlantı yollarında da bakım ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. KASKİ, bölge yollarını hem estetik hem de işlevsel açıdan daha konforlu hale getirmeyi hedefliyor. Altyapıdan üstyapıya uzanan bu entegre yaklaşım, Elbistan'daki ulaşım standartlarını önemli ölçüde yükseltmeyi ve vatandaşlara daha güvenli bir ulaşım deneyimi sunmayı amaçlıyor. KASKİ'nin bu hummalı çalışmasıyla Elbistan'da hayatın normale dönüş sürecine büyük katkı sağlanıyor.Elbistan'da Kaski̇'den Dev Altyapı Ve Üstyapı Hamlesi (3)Elbistan'da Kaski̇'den Dev Altyapı Ve Üstyapı Hamlesi (2)Elbistan'da Kaski̇'den Dev Altyapı Ve Üstyapı Hamlesi (1)

Muhabir: Serpil Kara