Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, ilk gününde yoğun katılımla kapılarını açtı. Gün boyunca fuar alanını dolduran binlerce vatandaş, kurulan stantları gezerek alışveriş yaptı, çeşitli etkinliklere katıldı ve akşam saatlerinde düzenlenen konser programıyla unutulmaz anlar yaşadı.
Stantlara Yoğun İlgi
Fuar alanında kurulan yöresel ürün, el sanatları, gastronomi ve farklı sektörlerden işletmelerin yer aldığı stantlar ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Aileleriyle birlikte fuara gelen vatandaşlar hem alışveriş yaptı hem de etkinlik alanlarında keyifli vakit geçirdi.
Çocuklara yönelik aktiviteler, eğlence alanları ve sosyal etkinlikler de gün boyunca fuarın en yoğun noktaları arasında yer aldı.
Eypio Konseri Binlerce Kişiyi Coşturdu
Gecenin en çok beklenen etkinliği ise ünlü rap sanatçısı Eypio'nun konseri oldu. Konser alanını dolduran binlerce müziksever, sanatçının sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Sahnedeki enerjisiyle büyük beğeni toplayan Eypio, Kahramanmaraşlılara unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı.Renkli görüntülere sahne olan konserde vatandaşlar uzun süre müziğin ritmine eşlik ederek doyasıya eğlendi.
Başkan Fırat Görgel Vatandaşları Selamladı
Konser sırasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de sahneye çıkarak vatandaşları selamladı. Yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Görgel, fuarın şehre sosyal ve kültürel anlamda önemli katkılar sunduğunu belirtti. Başkan Görgel'in sahneye çıkmasıyla birlikte alandaki vatandaşlar alkışlarla karşılık verirken, fuarın ilk gecesi coşkulu anlara sahne oldu.
İlk gününden itibaren yoğun ilgi gören Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı'nın önümüzdeki günlerde de konserler, kültürel etkinlikler, çocuk programları ve çeşitli organizasyonlarla binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya devam etmesi bekleniyor. Eğlence, alışveriş ve kültürel etkinlikleri bir araya getiren fuar, yaz sezonunun en önemli organizasyonlarından biri olarak öne çıkıyor.




